Declarație de accesibilitate

Declarație de accesibilitate

Actualizat: Iunie 2023.

Dcmo.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. Dcmo.ro a investit resurse semnificative pentru a ajuta la asigurarea faptului că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitatea pe Dcmo.ro

Dcmo.ro pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului , care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite Dcmo.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web.

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate Dcmo.ro poate fi activat făcând clic pe pictogramele de accesibilitate care apar în partea dreaptă a  paginii principale. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său.

Disclaimer

Dcmo.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe Dcmo.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu ați găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru dvs.

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe Dcmo.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactați-ne Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați asistența pentru clienți dgaspc-cl.ro după cum urmează:

E-mail: viorel.cucu.vik@gmail.com

]