🎤 Concert Fuego – „Primăvara din inima mea!” la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚🎤 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 / 30 Martie 2024, ora 19:00

30mar18:0019:00🎤 Concert Fuego – „Primăvara din inima mea!” la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚🎤 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 / 30 Martie 2024, ora 19:00

Descriere

🎤 Concert Fuego – „Primăvara din inima mea!” la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚
🎤 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 / 30 Martie 2024, ora 19:00
PAUL SURUGIU FUEGO – „PRIMĂVARA DIN INIMA MEA!” – CONCERT ANIVERSAR DE CELEBRARE A 30 DE ANI DE CARIERĂ
Paul Surugiu Fuego surprinde primăvara aceasta publicul său, cu un concert aparte, care ajunge în orașul tău, în care va celebra cei 30 de ani de carieră artistică pe scena muzicală românească.
Concertul poartă și un titlu sugestiv – ”Primăvara din inima mea!”, asta pentru că artistul va propune publicului său un concept muzical minimalist, melodii de pe tot parcursul drumului său artistic, de la cele mai iubite șlagăre, la refrene mai puțin cântate, premiere aparte realizate special pentru turneu. Mai mult, artistul va face confesiuni pe scenă, va recita, va emoționa, alături de instrumentiștii și colegii săi, într-o poveste despre un artist care a muncit și a trudit pentru a oferi publicului bucurii, pentru a lăsa ceva în urma sa.
Show-ul va beneficia de o atmosferă aparte, de istorii și amintiri și de mult romantism, ceea ce îl caracterizează cel mai bine pe artistul îndrăgit. Melodiile alese te vor purta într-o lume a frumosului, una în care iubirea este mereu învingătoare. Două ore de spectacol live, în care veți trece prin multe stări, cântând împreună și având posibilitatea de a asculta cântecele pe care sigur le iubiți și le îndrăgiți. Mai mult, Paul Surugiu pregătește și câteva surprize care vor fi sigur pe placul vostru, de la lumini, efecte, până la componență și cântece.
Paul Surugiu-Fuego este artistul independent care reușește, de 30 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean.
Cu o voce caldă, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor, editorialist, având un editorial săptămânal în revista TAIFASURI, a cărui director onorific este, dar și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, la ora 15.00, precum și om de radio. Nu ratați așadar, evenimentul primăverii, cu nenumărate momente care vă vor surprinde!
🎫🎟 Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-oltenita-concert-fuego…/
🎫🎟 Biletele se vor achiziționa de pe IaBilet.ro dar și de la Casa de Bilete din cadrul Direcției de Cultură Oltenița, str. Argeșului nr. 6A, începând cu data de 13.02.2024 până la data de 30.03.2024, în intervalul orar 09:00 – 16:00 de Luni până Vineri și 09:00 – 17:00 – Sâmbătă.
‼Pentru informații si rezervări vă rugăm să apelați la numărul de telefon: 0342 402 460.
‼La Casa de Bilete din cadrul Direcției de Cultură Oltenița se vor vinde doar 2 categorii:
🎫🎟 VIP – Earlybird – 124 Ron
🎫🎟 Categoria A – Earlybird – 87 Ron
‼Capacitate 100% din Sală.
♿ Acces facil pentru persoanele cu dizabilități.
‼Accesul la spectacol se va face în intervalul orar 18:15 – 18:50.

more

Când?

(Sâmbătă) 18:00 - 19:00 View in my time

Unde?

Sală de spectacole și cinema 3D

Str. Argeșului nr 6A