Anunț important din partea Muzeului Civilizației Gumelnița! Suntem încântați să vă informăm că etapa de înscriere la concursul nostru de promovare în rândul elevilor de liceu s-a încheiat cu succes!

19janAll Day22Anunț important din partea Muzeului Civilizației Gumelnița! Suntem încântați să vă informăm că etapa de înscriere la concursul nostru de promovare în rândul elevilor de liceu s-a încheiat cu succes!

Descriere

🏺Anunț important din partea Muzeului Civilizației Gumelnița!

😊 Suntem încântați să vă informăm că etapa de înscriere la concursul nostru de promovare în rândul elevilor de liceu s-a încheiat cu succes!

🌟 Avem acum un grup entuziast de 50 de participanți gata să-și demonstreze creativitatea și pasiunea pentru cultura și civilizația Gumelnița.

ℹ Participanții noștri vor avea o lună întreagă pentru a participa la seminariile de pregătire, organizate de către specialiștii noștri dedicați de la Muzeul Civilizației Gumelnița.

🏺Aceste sesiuni informative și interactive vor oferi o bază solidă de cunoștințe despre patrimoniul nostru cultural și vor oferi inspirație pentru crearea conținutului media.

🔜 După aceste seminarii, participanții vor avea ocazia să își pună în practică abilitățile și cunoștințele acumulate, creând și promovând conținut unic și original.

📱Prin postările și activitățile lor, tinerii noștri ambasadori vor contribui la răspândirea conștientizării și aprecierii culturii Gumelnița în comunitatea lor și dincolo de ea.

🙌 Urmăriți-ne pentru actualizări și pentru a susține eforturile și creativitatea acestor tineri talentați!

🤞🏻Să le urăm succes și să ne bucurăm împreună de această călătorie fascinantă în istoria și cultura noastră.

more

Când?

ianuarie 19 (Vineri) - 22 (Luni) View in my time

Unde?

Muzeul Civilizației Gumelnița

Str. Argeșului nr. 6A