Direcția de Cultură Oltenița în colaborare cu Primăria municipiului Oltenița și Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”, în data de 15 Ianuarie 2024, începând cu ora 15:00, vă invită la o serie de activități ce vor avea loc în sediul Direcției de Cultură, de pe str. Argeșului nr. 6A, cu ocazia „Zilei Culturii Naționale”.

15janAll DayDirecția de Cultură Oltenița în colaborare cu Primăria municipiului Oltenița și Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”, în data de 15 Ianuarie 2024, începând cu ora 15:00, vă invită la o serie de activități ce vor avea loc în sediul Direcției de Cultură, de pe str. Argeșului nr. 6A, cu ocazia „Zilei Culturii Naționale”.

Descriere

Dragi prieteni, Direcția de Cultură Oltenița în colaborare cu Primăria municipiului Oltenița și Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”, în data de 15 Ianuarie 2024, începând cu ora 15:00, vă invită la o serie de activități ce vor avea loc în sediul Direcției de Cultură, de pe str. Argeșului nr. 6A, cu ocazia „Zilei Culturii Naționale”.

• Expoziție de carte din fondul Bibliotecii Municipale – „Eminescu – Trecut și Prezent”
• Expoziție de pictură în ulei și acrilice
• Vizionare de imagine, audiții și recitări din poeziile și proza lui Eminescu
• Conferință organizată în colaborare cu poetul Liviu Capșa și prof. Florentina Ionescu despre importanța culturii pentru tânăra generație

Vă așteptăm!

more

Când?

All Day (Luni) View in my time

Unde?

Sală de spectacole și cinema 3D

Str. Argeșului nr 6A