Direcția de Cultură Oltenița în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România și în parteneriat cu Prim. mun. Oltenița și Colegiul Național „Neagoe Basarab” vă invită la o nouă întâlnire literară sub egida proiectului literar „Clubul profesionist de lectură”.

22sepAll DayDirecția de Cultură Oltenița în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România și în parteneriat cu Prim. mun. Oltenița și Colegiul Național „Neagoe Basarab” vă invită la o nouă întâlnire literară sub egida proiectului literar „Clubul profesionist de lectură”.

Descriere

Dragi prieteni, Direcția de Cultură Oltenița în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România și în parteneriat cu Prim. mun. Oltenița și Colegiul Național „Neagoe Basarab” vă invită la o nouă întâlnire literară sub egida proiectului literar „Clubul profesionist de lectură”.
Se vor prezenta cărțile „Trei femei, cu mine, patru” de Hanna Bota, „Poeți români de azi”, de Răzvan Voncu și „De 12 lei iarbă” de Horia Gârbea.
În cadrul acestei întâlniri îi vom avea ca invitați pe Hanna Bota, Răzvan Voncu, Horia Gârbea alături de Liviu Capșa ca moderator.
Evenimentul va avea loc în Sala de Festivăți din cadrul Primăriei municipiului Oltenița, începând cu ora 11:00.
Vă așteptăm cu drag!

more

Când?

All Day (Vineri) View in my time

Unde?

Sală de spectacole și cinema 3D

Str. Argeșului nr 6A