Spectacol caritabil la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚 / 10 Decembrie 2023 , ora 17:00 Eu sau Banii? – de Ray Cooney

10decAll DaySpectacol caritabil la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚 / 10 Decembrie 2023 , ora 17:00 Eu sau Banii? – de Ray Cooney

Descriere

Spectacol caritabil la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚
𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 / 10 Decembrie 2023 , ora 17:00
Eu sau Banii? – de Ray Cooney

Regie: Matei Stoian

Distribuția: Gabriel Galagan, Alexandra Grigore, Vintilă Cristian, Corina Dumbraveanu, Cătălin Ion, Roxana Ionescu, Alexandru Zariosu, Oana Tiperciuc, Roxana Maria Medeleanu, Sorina Constantin, Matei Stoian

Scenografie: Anca Maria Ciofirlă (Kademian)

Sound&Light Design: Daniel Balcașeanu

Henry Perkins, un funcționar amărât, duce o viață destul de banală. Într-o buna zi, el schimbă din greșeală servieta cu un alt bărbat și în loc de obișnuitul sandwich cu brânza descoperă cinci milioane de dolari înăuntrul ei. Aflând de noua avere, Karen, soția lui Henry nu primește vestea foarte bine. Servieta cu pricina aparține unei temute bande mafiote care nu se va da în lături de la nimic pentru a-și recupera banii. Nici Henry nu se lasă mai prejos: el vede deja biletul lor pentru o viața mai bună, însă planurile îi sunt totuși încurcate de cina organizată de soție în cinstea zilei sale de naștere, de cei doi prieteni invitați, de taximetrista chemată să-i ducă la aeroport, de vecinul iubitor de bărbați și de ce doi polițiști ce apar pe nepusă masă, din cu totul alte motive decât cele pe care și le închipuie Henry.
Intrarea se va face pe baza unei donații, în limita locurilor disponibile. Suma minimă recomandată este de 30 lei
Fondurile adunate vor fi redirecționate sub formă de cadouri, către elevii cu situații dificile din cadrul Școlii „Prof. Lucian Pavel” din Oltenița.

Locurile se pot rezerva la numărul de telefon 0760 441 713 sau direct la sediul Direcției de Cultură Oltenița de pe str. Argeșului nr. 6A, în ziua evenimentului.

Acces facil pentru persoanele cu dizabilități.

Accesul la spectacol se va face în intervalul orar 16:15 – 16:50.

more

Când?

All Day (Duminică) View in my time