Teatru la Oltenița / 21 Octombrie 2023, ora 19:30 / „Filarmonica de comedie"

21oct08:3508:35Teatru la Oltenița / 21 Octombrie 2023, ora 19:30 / „Filarmonica de comedie"

Descriere

🎭 Teatru la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚
Sala de spectacole / 21 Octombrie 2023, ora 19:30

🎭 „Filarmonica de comedie” – comedie

„Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele „Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, „Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.
Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.
Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.
Un spectacol de Radu Gabriel

Cu: Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță
𝐏𝐫𝐞𝐭̦ 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭:
Acces general – 80 Ron
Bilete online: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/4752/filarmonica-de-comedie-oltenita-directia-de-cultura-oltenita-oltenita-21-octombrie-2023
🎫🎟 Biletele se vor achiziționa exclusiv de pe Ticketstore.ro
‼ Capacitate 100% din Sală
♿ Acces facil pentru persoanele cu dizabilități.
⚠ Accesul la spectacol se va face în intervalul orar 18:50 – 19:20.

more

Când?

(Sâmbătă) 08:35 - 08:35 View in my time

Unde?

Sală de spectacole și cinema 3D

Str. Argeșului nr 6A