Teatru pentru copii la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚 / 3 Octombrie 2023, ora 11:00 Teatrul „Vasilache” – spectacol de educație financiară pentru copii „Mărunțilă și Bancnoțilă” (vârsta +5).

03octAll DayTeatru pentru copii la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚 / 3 Octombrie 2023, ora 11:00 Teatrul „Vasilache” – spectacol de educație financiară pentru copii „Mărunțilă și Bancnoțilă” (vârsta +5).

Descriere

Teatru pentru copii la #𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭̦𝐚
𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 / 3 Octombrie 2023, ora 11:00
Teatrul „Vasilache” – spectacol de educație financiară pentru copii „Mărunțilă și Bancnoțilă” (vârsta +5).

„Povestea unui tărâm magic, a unui regat mare și bogat, o lume ideală unde cei care știu să-și valorifice munca și să-și păstreze rezervele vor prospera pe măsură, comparativ cu cei risipitori ce se bucură de bogăție pentru o scurtă perioadă dar care vor rămâne fără nicio rezervă pentru viitor.
O poveste construită pentru educația financiară a copiilor.
Folosind elementele specifice basmelor, personaje rupte din povești binecunoscute puse în evidență prin intermediul antagoniei bine-rău.
Mărunțilă și Bancnoțilă este un spectacol destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-11 ani.

Beneficiile unui spectacol pentru copii educativ în domeniul financiar:

• prin intermendiul spectacolului copiii pot identifica și înțelege mai bine mesajul educativ transmis;
• personajele au rolul de a capta atenția copiilor, astfel comportamentul și atitudinea lor vor evidenția mult mai clar mesajul transmis prin poveste;
• copiii au nevoie de o educație în domeniul financiar care de multe ori lipsește sau e prost înțeleasă atunci când nu e valorificată printr-un limbaj adecvat vârstei lor;
• este un spectacol inedit, cu personaje hazlii, cu cântece și dansuri ce vor ilustra întocmai starea și situațiile din poveste;
• este primul spectacol de acest tip și cu un astfel de mesaj, personalizat pentru copiii din România, cu un mare potențial și impact.
Autor poveste: Roxana Bucur
Regie și scenariu: Virginia Vasilache
Distribuție: Vlad Bînzoiu, Ioana Răchită, Cosmin Crețu, Aurelian Culea, Sabina Mitrea

CADOU:
Copiii vor beneficia de o serie de exerciții de educație financiară adaptate iar părinții un cupon pe baza căruia obțin o ședință gratuită de consiliere financiară.
𝐏𝐫𝐞𝐭̦ 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭:
Acces general – 35 lei
Pachet Special – grup peste 10 copii – 25 lei
Bilete online : https://www.iabilet.ro/bilete-oltenita-bancnotila-si-maruntila-miniricii-89447/
Biletele se vor achiziționa de pe IaBilet.ro dar și de la Casa de Bilete din cadrul Direcției de Cultură Oltenița, str. Argeșului nr. 6A, începând cu data de 22.09.2023 până la data de 03.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00 de Luni până Vineri și 09:00 – 17:00 – Sâmbătă.
Durata: 60 minute, fără pauză
Pentru informații si rezervări vă rugăm să apelați la numărul de telefon: 0342 402 460.
Capacitate 100% din Sală
Acces facil pentru persoanele cu dizabilități.
Accesul la spectacol se va face în intervalul orar 10:20 – 10:50

more

Când?

All Day (Marți) View in my time